Lämna in dina begagnade ridsportsartiklar till försäljning hos oss - spara på miljön och plånboken.

Du kan lämna in dina begagnade artiklar inom ridsport till oss, så säljer vi det på kommission i butiken och/eller på hemsidan! Det innebär, att vi betalar ut till dig efter att varan blivit såld.

Vi köper/byter inte in begagnade artiklar!

Utbetalning sker alltid sista datumet varje månad till ditt bankkonto. Skulle det bli kvar artiklar som inte blivit sålt under den perioden (månaden), kan dessa antingen ligga kvar en ny period, eller återhämtas av dig. Du väljer själv om du vill ha tillbaka, eller skänka osålda artiklar till välgörenhet.

Vi tar emot allt förutom begagnade ridhjälmar, underkläder, hästtäcken (endast oanvända täcken går att lämna in), använda borstar eller begagnade sadlar! Är det mitt i vintersäsong tar vi inte emot sommar/flugartiklar, samma om det är mitt i sommarperioden när det är som varmast, tar vi inte emot vinter artiklar. Kläder från andra klädbutiker mm från ej ridsportrelaterat har vi inte utrymme för.

Allt ska vara helt & rent! Dvs tvättat, läder uppsmörjt, hår borttaget ordentligt med tex roller, färdigt att hängas ut i butiken till försäljning helt enkelt! Det ska vara i sånt skick att nästa person kan köpa det direkt i butiken!

Vinstfördelningen sker enligt följande: 20% går till skatteverket från försäljningspriset, resterande summa delas mellan oss 50/50. Har du någon speciell artikel du inte vill sälja under ett visst pris, säger du till vid inlämning! Annars skickar vi en lista med prisförslag till dig på varorna du lämnar in när vi gått igenom allting som du kollar igenom innan vi lägger ut artiklarna till försäljning.

Passa på rensa hemma i skåpen, kläder man vuxit ur, utrustning man inte längre använder osv, det finns alltid någon annan som behöver just det!

Vi tar emot varor under våra öppettider, har du större mängd varor meddela oss gärna innan!

Vill du skänka artiklar tar vi tacksamt emot också, men även det måste då vara helt och rent.

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)